Over Ons

apcche2015.org, die jaarlijks een LED en verlichting conferentie organiseert, biedt meer dan 100 deskundige sprekers, die cruciale onderwerpen behandelen, waaronder LED noodverlichting, LED verlichting voor transport en infrastructuur, LED verlichting op de werkplek en nog veel meer. De deelnemers komen om contact te leggen met collega’s en te leren van de besten en slimsten uit de industrie en om zichzelf het komende jaar te versterken. Het is een jaarlijkse “must” voor mensen in het veld, die zich serieus bezighouden met LED verlichting.

Ondanks de conventionele wijsheid zijn werkplekken bedrieglijk moeilijke plekken om goed te belichten. Ze zijn ook een van de weinige categorieën verlichting met solide beperkingen op lichtniveau en do’s and don’ts. Weinigen zullen er last van hebben als jouw gevel verlicht wordt tot 20 lux en niet 50 lux maar maak een dergelijke fout niet op de werkvloer want dan kun je een rechtszaak aan je broek krijgen. De conferentie van dit jaar laat je zien hoe je MET LED verlichting geweldige ruimtes kunt creëren, die de productiviteit en het welzijn kunnen verhogen.

apcche2015.org heeft ook magazine over duurzame LED verlichting wat ook wel het groene licht wordt genoemd, dit omdat LED heel duurzaam en milieuvriendelijk is. Het één van de meest duurzame vormen van verlichting en dat heeft natuurlijk een aantal redenen. Mocht jij dus jouw steentje willen bijdragen aan een betere wereld, dan kun je heel gemakkelijk jouw traditionele halogeen- gloei- of spaarlampen vervangen door LED verlichting.